Aquastill Echoplus A

Aquastill Echoplus A
27.08.2020
1.594
5.500 TL

AQUASTILL, insan sağlığına değer katan teknoloji, zerafet ve sağlıklı doğal içme suyunun buluştuğu markayı temsil etmektedir. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu nitelikli suyu, evinize düşük maliyetli olarak musluklarınızdan ikram etmektedir.

  • Kaliteden ödün verilmeden ekonomik bir su arıtma cihazı arıyorsanız; AQUASTILL ECHOPLUS A serisi cihazımız tam size göre.
  • AQUASTILL ECHOPLUS A serisi cihazımızın özel bataryası ile rahatça temiz su elde edilir. Eski günlerdeki gibi musluktan su içilebilir.
  • Su depolama tankı su kesilse dahi su ihtiyacınızı karşılayacak kapasitededir.
  • AQUASTILL ECHOPLUS A ile meyve ve sebzelerinizi içilebilir su ile yıkayabilir; musluğunuzdan akan suyu rahatlıkla çay, kahve ve yemek yapımında
    Kullanabilir ve her şeyden önemlisi gönül rahatlığı ile su içebilirsiniz.
  • Özel filtreleri sayesinde hem suya gerekli mineralleri verirken hem de suyun PH derecesini 8’in üzerinde çıkararak Alkali suya kolayca ulaşmanızı sağlar.

Ürünlerimizle ilgili güncel kampanyalarımız için size en yakın AQUASTILL şubemizi arayarak ya da şubemizi bizzat ziyaret ederek ürünlerimizi yerinde görebilir, tecrübeli ve güleryüzlü ekibimizle tanışarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Arkaplan: KahveArkaplan: MasaArkaplan: ÇevreArkaplan: ÇiçekArkaplan: Not KağıdıArkaplan: Soru İşaretiArkaplan: DemiryoluArkaplan: BinaArkaplan: Gökyüzü

AQUASTILL markası internet sayfamızda yer alan şubelerimiz ya da bayilerimiz dışında baikaca kişi ya da kuruluşlar tarafondan temsil edilmemektedir. Mağduriyet yaşamamanız için; sadece sitemizde yer alan firma ve kişilerle iletişim içerisinde olun.

Ürün Sipariş Formu

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Uşak Su Arıtma
Uşak Su Arıtma
Merhaba ?
Size nasıl yardımcı olabiliriz?