Aquastill Compact-B PH8 Tezgahaltı

İndirimli
Aquastill Compact-B PH8 Tezgahaltı
22.08.2020
1.665
7.950 TL
  • Bu modelde kompakt tasarımı sayesinde tezgah altına yerleştirilen cihazımız, özellikle küçük mutfaklarda su şişelerinin kapladığı alandan tasarruf eder, mutfakta daha geniş yaşama alanı sağlar.
  • AQUASTILL  ph8.plus şık tasarımlı özel bataryası ile rahatça temiz su elde edilir. Eski günlerdeki gibi musluktan su içilebilir.
  • Su depolama tankı su kesilse dahi su ihtiyacınızı karşılayacak kapasitededir.
  • Yardımcı pompa, düşük su basıncı olan sularda filtreye sabit su basıncı pompalar, böylece su basıncı her zaman sabit kalır.
  • AQUASTILL  ph8.plus ile meyve ve sebzelerinizi içilebilir su ile yıkayabilir; musluğunuzdan akan suyu rahatlıkla çay, kahve ve yemek yapımında
    Kullanabilir ve her şeyden önemlisi gönül rahatlığı ile su içebilirsiniz.
  • Özel PH8.plus filtre sayesinde hem suya gerekli mineralleri verirken hem de suyun PH derecesini 8’in üzerinde çıkararak Alkali suya kolayca ulaşmanızı sağlar.
Ürünle İlgili Kampanyalar
Güncel kampanyalarımız için size en yakın şubemizle iletişime geçiniz

Ürünlerimizle ilgili güncel kampanyalarımız için size en yakın AQUASTILL şubemizi arayarak ya da şubemizi bizzat ziyaret ederek ürünlerimizi yerinde görebilir, tecrübeli ve güleryüzlü ekibimizle tanışarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

AQUASTILL markası internet sayfamızda yer alan şubelerimiz ya da bayilerimiz dışında baikaca kişi ya da kuruluşlar tarafondan temsil edilmemektedir. Mağduriyet yaşamamanız için; sadece sitemizde yer alan firma ve kişilerle iletişim içerisinde olun.

Ürün Sipariş Formu

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Uşak Su Arıtma
Uşak Su Arıtma
Merhaba ?
Size nasıl yardımcı olabiliriz?